Een fotostudio huren vlakbij Hasselt

 

Wim Bruyninckx Fotografie is het juiste adres als u een fotostudio wilt huren in de buurt van Hasselt. Met een eigen professionele fotostudio bieden wij verschillende fotografische diensten aan, die we stuk voor stuk op een creatieve wijze benaderen. Heeft u vragen over hoe u een fotostudio kan huren nabij Hasselt, dan kan u contact met ons opnemen via de contactpagina of bellen naar het nummer +32 473 230 409.

 

Wat wij voor u kunnen doen

Wilt u een fotostudio huren vlakbij Hasselt, dan kunnen wij u helpen. Maar dat is niet alles wat wij doen! Naast het verhuren van onze professionele fotostudio verzorgen wij zelf ook verschillende soorten fotoreportages, die u hier kan bekijken. Wij werken op een flexibele, professionele manier en maken van elk project een origineel werk dat past bij uw visie.

Wij zijn als fotostudio gespecialiseerd in:

Daarnaast kan u ons ook inschakelen als fotograaf op evenementen zoals een huwelijk of communie.

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw mening gehoord wordt, voeren we graag voor de aanvang van een opdracht een persoonlijk gesprek. Zo weten we waar wij op moeten letten tijdens het fotograferen om het eindresultaat naar wens te maken.

 

Onze fotostudio breidt uit!

Binnenkort zal ons aanbod aan diensten vergroten! U zal ons niet alleen kunnen inschakelen om een fotostudio te huren nabij Hasselt, of om fotoreportages te maken, maar ook om bij te leren. Wim Bruyninckx Fotografie zal binnenkort workshops geven rond het maken en bewerken van foto’s op professioneel niveau.

 

Daarnaast zal er ook een optie zijn voor beginnende modellen om meer te leren over portfolio’s en opleidingen die ze kunnen volgen om verder te komen in hun carrière. Houd onze website goed in de gaten voor meer updates over dit nieuws!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u een fotostudio huren in de buurt van Hasselt tegen een scherpe prijs? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onze contactpagina! Ook met andere vragen helpen wij u graag verder.