Fotograaf nabij Sint-Truiden

 

Als u op zoek bent naar een fotograaf in de buurt van Sint-Truiden, dan kunnen we u bij Wim Bruyninckx Fotografie verder helpen! In onze fotostudio zorgen we keer op keer voor een origineel en creatief eindresultaat voor onze klanten. Als u vragen heeft over hoe u onze diensten als fotograaf nabij Sint-Truiden in kan schakelen of over een ander aspect van ons werk, kan u ons bereiken via onze contactpagina of via het nummer +32 473 230 409.

 

Wat u van een fotograaf nabij Sint-Truiden kan verwachten

Ieder project dat wij als fotograaf in de buurt van Sint-Truiden behandelen, wordt op een professionele, aangename manier afgewerkt. Wij geloven erin dat een goede communicatie met de klant aan de basis ligt voor een vlotte samenwerking.

 

Daarom voeren we voordat we aan een project beginnen ook altijd graag een persoonlijk gesprek met u. Zo weten wij hoe we uw visie tot leven kunnen brengen in een mooie fotoreportage.

Bij Wim Bruyninckx Fotografie zijn we gespecialiseerd in de volgende projecten:

Daarnaast zijn wij ook in te schakelen indien u een fotograaf wilt huren voor een feest dat u geeft, zoals een huwelijk of communie. U kan een kijkje nemen in ons voltooide werk op onze reportagepagina.

 

Onze toekomstplannen

Als fotograaf in de buurt van Sint-Truiden willen we onszelf blijven uitdagen en verbeteren. Daarom zullen we binnenkort ons dienstenpakket uitbreiden! U zal over een korte tijd bij ons terecht kunnen om meer te leren over het maken en bewerken van foto’s op professioneel niveau. Hierbij leert u werken met programma’s zoals Lighthouse en Photoshop.

 

Ook beginnende modellen zullen in onze studio kunnen leren over hoe ze hun carrière van de grond kunnen tillen door middel van een opleiding en hun portfolio. Houd onze website dus goed in de gaten voor updates rond dit nieuws!

Interesse in een fotograaf nabij Sint-Truiden? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie!

Heeft u een fotograaf in de buurt van Sint-Truiden nodig? Vraag ons dan volledig vrijblijvend om meer informatie via onze contactpagina! Samen zullen we uw project en uw visie daarop bespreken. We helpen u graag verder met eventuele vragen!

Fotograaf Sint-Truiden

Portretten & Modelwerk

Een familie feest , reünies, afstuderen, of portfolio's, er zijn ontelbare mogelijkheden die men op foto kan vastleggen.

Fotograaf in Sint-Truiden

Bedrijfsfotografie & Eventfotografie

Van bedrijfsevents, recepties of personeelsfeesten, andere evenementen in het bedrijf, maken we een representatieve foto reportage. 

Fotograaf nabij Sint-Truiden

Productfotografie

Publiciteit, catalogus, inventaris of boeken en tijdschriften. Dit in fotostudio of op locatie naar keuze uit te voeren.