Fotograaf in de buurt van Lubbeek

 

Als u op zoek bent naar een goede fotograaf vlakbij Lubbeek, maak dan kennis met Wim Bruyninckx Fotografie! U kan bij ons terecht voor allerlei soorten fotografische projecten, die door ons met een creatieve aanpak worden benaderd zoals u kan zien in onze reportages. Indien u vragen heeft over onze diensten als fotograaf rond Lubbeek of een ander onderwerp, kan u deze altijd stellen via onze contactpagina of via het nummer +32 473 230 409. Wij helpen u graag verder!

 

Wat Wim Bruyninckx Fotografie voor u kan doen

Als veelzijdige fotograaf in de buurt van Lubbeek zijn we in te schakelen voor veel verschillende soorten projecten. Persoonlijk contact met u als klant ligt volgens ons aan de basis van een succesvolle fotoreportage.

 

Daarom voeren we voor de start van een opdracht graag een persoonlijk gesprek met u, zodat we zeker een fantastisch eindresultaat naar uw zin kunnen afleveren.

De projecten waarin wij ons hebben gespecialiseerd zijn:

  • Portretten (modellenwerk)
  • Bedrijfsfotografie
  • Productfotografie

U kan ons natuurlijk ook benaderen voor feesten, zoals communies en huwelijken. Wij helpen u graag uw mooiste momenten voor altijd vast te leggen!

 

Toekomstplannen als fotograaf in Lubbeek

Bij Wim Bruyninckx Fotografie staan we niet stil: we hebben veel toekomstplannen om onze fotostudio verder te ontwikkelen! Zo kan u in de nabije toekomst bij ons terecht voor professionele workshops rond het maken en bewerken van foto’s. Hierbij leert u o.a. werken met programma’s zoals Photoshop en Lightroom.

 

Daarnaast willen we ook modellen helpen hun carrière een zetje te geven door ze te informeren over hun portfolio en opleiding. Houd onze website goed in de gaten voor updates rond onze toekomstige projecten als fotograaf in de buurt van Lubbeke!

Vraag vrijblijvend meer informatie over uw project!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als fotograaf vlakbij Lubbeek? Dan kan u vrijblijvend meer informatie aanvragen via onze contactpagina! Wij bespreken graag met u wat voor project u wilt neerzetten en wat uw creatieve visie daarop is.

Portretten & Modelwerk

Een familie feest , reünies, afstuderen, of portfolio's, er zijn ontelbare mogelijkheden die men op foto kan vastleggen.

Bedrijfsfotografie & Eventfotografie

Van bedrijfsevents, recepties of personeelsfeesten, andere evenementen in het bedrijf, maken we een representatieve foto reportage. 

Productfotografie

Publiciteit, catalogus, inventaris of boeken en tijdschriften. Dit in fotostudio of op locatie naar keuze uit te voeren.