Een fotograaf huren voor uw feest

 

Wilt u graag een fotograaf huren voor een feest dat u geeft? Dan kunnen wij u helpen! Bij Wim Bruyninckx Fotografie wordt elk fotografieproject op een creatieve wijze benaderd, zodat u altijd een uniek aandenken heeft aan uw speciale momenten. Ons vorig werk kan u bekijken in mijn reportages. Als u vragen heeft over het huren van een fotograaf voor een feest of een ander onderwerp, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij helpen u graag verder!

 

Onze diensten

Bij Wim Bruyninckx Fotografie bieden we u een veelzijdig aanbod aan fotografische diensten tegen concurrentiële prijzen. U kan ons als fotograaf huren voor een feest zoals een huwelijk of communie, maar daarnaast zijn er nog verschillende andere soorten projecten waarin wij onze focus leggen. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod, namelijk de zaken waarin we gespecialiseerd zijn:

Bij een project waarvoor u Wim Bruyninckx Fotografie inschakelt kan u zich steeds verwachten aan een aangename en professionele samenwerking. Er wordt veel belang gehecht aan persoonlijke communicatie. Door op voorhand van uw feest een persoonlijk gesprek te voeren, kunnen wij beter inschatten wat u verwacht van de reportage. Samen werken we zo naar een mooi eindresultaat toe.

 

Wij breiden ons assortiment uit!

Momenteel kan u bij ons al meer dan enkel een fotograaf huren voor een feest, maar wij willen ons aanbod aan diensten in de toekomst blijven uitbreiden. Daarom zal u binnenkort ook bij ons terecht kunnen voor workshops rond fotografie, waarbij u professionele foto’s leert maken en bewerken met programma’s als Lightroom en Photoshop. Daarnaast werken we er ook naartoe om beginnende modellen te helpen hun carrière van start te doen gaan door ze te helpen met o.a. hun portfolio en opleiding.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Als u onze diensten wilt inschakelen om een fotograaf te huren voor een feest, of als u vragen heeft over een ander onderwerp, dan kan u vrijblijvend meer informatie aanvragen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Portretten & Modelwerk

Een familie feest , reünies, afstuderen, of portfolio's, er zijn ontelbare mogelijkheden die men op foto kan vastleggen.

Bedrijfsfotografie & Evenementen

Van bedrijfsevents, recepties of personeelsfeesten, andere evenementen in het bedrijf, maken we een representatieve foto reportage. 

Productfotografie

Publiciteit, catalogus, inventaris of boeken en tijdschriften. Dit in fotostudio of op locatie naar keuze uit te voeren.